Wat een heerlijk vooruitzicht om weer met een zomerse jas naar buiten te kunnen. De meeste jassen zijn inmiddels uitgeleverd, dus wil je eerste keus hebben kom dan naar één van onze winkels.

Heren

Voor heren hebben we weer de topper van Lerros binnen. Vorig jaar vloog deze de winkel uit. Een leuke lichtgewicht jas verkrijgbaar in 3 kleuren t/m 3XL. Ook Cars heeft weer comfortabele jassen dit seizoen. En met frisse kleuren zoals bijvoorbeeld light blue en light mint. Echt leuk om zo’n kleurtje te hebben, eventueel voor erbij. Jack & Jones heeft weer leuke stoere korte jacks aan zijn collectie toegevoegd.

Boys

Voor jongens hebben we de stoere jassen van Cars ook binnen. Wees er snel bij want ze gaan hard!

Girls

Voor de meiden hebben we een gave raincoat van Only in het lila en geel. Een heel makkelijk jasje voor de wat nattere dagen in het voorjaar of najaar. En natuurlijk mogen de jasjes van Cars niet ontbreken voor de stoere meiden! Leuke pittige modellen in fleurige kleuren! We love it!

Dames

Voor dames laten we alvast een selectie zien wat we nu in huis hebben. Wat steeds meer het modebeeld wordt zijn de ‘overshirts’. De dames grijpen daar steeds vaker naar. Het oogt wat minder als een jas maar het is wel heel makkelijk om zo even aan te schieten. Maar natuurlijk zijn er ook mantels en praktische jassen.

We verwachten binnenkort nog een collectie jassen van Kjelvik voor heren en dames. Dat laat nog iets langer op zich wachten dan gepland. Daar zitten ook hele mooie jassen bij in diverse kleuren waaronder zand/beige bijvoorbeeld. Zodra deze jassen binnenkomen delen wij ze gelijk met jullie.

Wordt vervolgd…