De tijd is officieel aangebroken om de truien en vesten weer uit de kast te halen. En natuurlijk hoort daar ook een winterjas bij. De winterjas is een must om te hebben tijdens de koude winterdagen. En ook al is het nu gezien de tijd van het jaar qua temperatuur best mild, ze komen er toch echt wel aan. Bij een jas is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat de jas je beschermt tegen de kou en dat het je droog houdt, maar is het ook fijn als een jas tijdloos is. Winterjassen zijn er namelijk in verschillende soorten en maten.

Manteljassen!
Eerlijk is eerlijk; niet elke man voelt zich comfortabel in een manteljas. Maar toch is zo’n jas op meerdere manieren te dragen. Voor pakdragers is dit bij uitstek een perfecte jas. Je ziet er altijd goed en gekleed uit. Een manteljas heeft een wat chiquere uitstraling, maar toch zie je vandaag de dag dat deze ook casual gecombineerd kan worden. Een jeans met sneakers eronder kunnen ook gewoon prima. Deze veilige kleuren zorgen ervoor dat de manteljassen van Tom Tailor tijdloos zijn. En daardoor ook uitermate geschikt om als tweede jas erbij te hebben, voor als de gelegenheid erom vraagt.

Mannen willen een jas met veel zakken!
Het valt op dat wij in onze winkels steeds vaker de vraag krijgen: zitten er diepe zakken in de jas? En de jas wordt daarna uitvoerig gecontroleerd en uitgetest of daar zowel een mobiele telefoon inpast als een portemonnee. Wij constateren daarin echt wel een verschuiving in wat belangrijk is geworden aan een heren jas. Met stip op 1 staat functionaliteit toch wel bovenaan. Alles moet immers mee in die zakken. Gelukkig zijn er veel merken zoals Petrol, Cars, Jack & Jones en Tom Tailor die daar goed op inspringen en jassen op de markt brengen met genoeg zakken;)

Gewatteerde winterjassen
Vaak is een gewatteerde jas een jas met als voering dons en valt iets korter.Het voordeel is dat het licht van gewicht is en je toch goed warm houdt. Gewatteerde jassen zijn er eigenlijk altijd. Dus ook weer tijdloos te noemen. Elk jaar zijn dit soort jassen er te vinden in het zwart, donkerblauw of bijvoorbeeld legergroen. Dat zijn ook wel de meest gekozen kleuren voor een winterjas. Wij bieden van verschillende topmerken gewatteerde herenjassen aan zoals van Cars, Petrol en Jack & Jones.

Parka! Warm, lang en stoer!
De parka jas is toch al een hele tijd favoriet onder de winterjassen. Zeker voor de heren is dit een item die bij veel mannen past als een jas;) Neem deze mooie jas van Petrol uitgevoerd in donkergroen en donkerblauw
Voor wie vaak buiten is of veel fietst is het helemaal de jas bij uitstek! Een parka winterjas is vaak wat functioneler met waterafstotende materialen, warme voeringen en een capuchon. Extra fijn voor als je veel op de fiets of scooter zit zijn windvangers. En om dan nog een pluspunt aan de parka te noemen is dat je er met gemak nog een dikke trui onder kunt dragen zonder dat je jas te krap gaat zitten.

Een gele winterjas: Kan dat?
De kleur geel kan je niet ontgaan zijn de afgelopen tijd. We zien de kleur geel steeds vaker terugkomen in onze collecties. Van okergeel tot aan echt geel. Immers; geel is hip! Het is dan ook niet heel vreemd dat er dit jaar een gele winterjas in de collectie zou zitten. Tom Tailor bracht deze hippe jas uit. Opvallend! Maar zeker gaaf te noemen. Wanneer je openstaat om eens wat anders te proberen is dit zeker een aanrader. De jas is warm gevoerd, heeft een capuchon en genoeg zakken.

Zoals je ziet is er keuze genoeg en voor ieder wat wils. Voor de mannen breekt nu echt de tijd aan om voor een winterjas te gaan kijken. Onze 10 vestigingen zijn ruim gevuld met een diversiteit aan winterjassen. Echter kan het voorkomen dat u een jas gezien heeft die niet in elk filiaal (meer) verkrijgbaar is. Informeer bij een van onze medewerkers naar de voorraad hiervan en zij zullen er alles aan doen om deze jas voor u te bestellen.