Shop de Red Button collectie bij ons!

Een van de populairste damesmerken onder de broeken vandaag de dag is toch echt wel Red Button. De laatste jaren heeft Red Button zich goed op de kaart gezet met hun collecties. Elk seizoen komen ze met nieuwe modellen, nieuwe trendy kleuren zonder uit het oog te verliezen waar ze voor staan. En dat is een fantastische pasvorm met oog voor details, zoals ritsjes, splitjes en bijvoorbeeld koordjes. Kort samengevat zit er altijd wel wat extra’s aan een broek van hun. Je kan goed zien dat daar aandacht aan besteed wordt bij Red Button. Daarin onderscheiden ze zich van andere merken. Ook gebruikt Red Button de mooiste jeansstoffen met voldoende stretch erin, zodat deze altijd comfortabel aanvoelen.

  • Sienna 1514.83.130

 

Red Button Tessy jog
Deze poplin jog stretch is razend populair. Eigenlijk mag deze niet ontbreken in de kast van een Red Button drager. 2x per jaar wordt dit model uitgebracht in de meest trendy kleuren van dat seizoen.

  • Relax Jog 1514.15.4

Red Button Jimmy
Dit is de meest gedragen stretch broek van Red Button. Deze broek is verkrijgbaar in diverse wassingen. Voor alle dames die ook een steentje willen bijdragen aan moeder natuur: De Jimmy is deels gemaakt van REPREVE. Repreve is een merkvezel gemaakt van gerecyclede materialen zoals plastic petflessen.

Jimmy 1514.49.32

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Kom dan gauw een kijkje nemen in een van onze winkels .

Wees er snel bij want de broeken zijn erg gewild!