Al decennia lang zijn wij bij uitstek dé winkel als het gaat om het aanschaffen van een spijkerbroek. Wij kunnen van groot tot klein en van jong tot oud bedienen als het gaat om een goed zittende jeans.

Onze collectie is zo zorgvuldig samengesteld dat we bijna geen nee kunnen verkopen als het gaat om een goed zittende spijkerbroek.

Van comfort fit tot skinny fit en alles wat daar tussen zit. Wij hebben het!

Zo heeft elk merk spijkerbroek wel een topper in zijn collectie die qua pasvorm helemaal aansluit bij de wensen van de klant. Wij hebben enorm veel kennis van onze spijkerbroeken en adviseren graag welke er voldoet aan de wensen van de klant. Zo is de wens van elk persoon verschillend. De een wil meer ruimte op de kuit, de ander wil graag ruimte op de bovenbeen. Sommige vinden een strak pijpje aan de onderkant wenselijk. En weer een ander zegt: ik wil niet zoveel stretch erin hoor, of; heb je ook een broek die wat hoger aansluit? ..

Wij vinden nog altijd dat een spijkerbroek als gegoten moet zitten en kijken daarom graag met je mee.

Het kan zelfs gebeuren dat je al 10 jaar dezelfde soort broek draagt en dat deze toch niet meer zo mooi zit. Of dat je thuis regelmatig hoort; hijs die broek nou eens op! 😉

Ook je lijf veranderd qua bouw in de loop der jaren. En dan is het goed om eens met een kritisch oog mee te laten kijken. Daar zijn we voor.

Want zeg nou zelf; zoiets is toch niet te doen om blind op internet te kopen? Op een plaatje zie je niet wat je koopt. Bij online aankopen ontbreekt elk advies die je nodig hebt om tot een goed zittende spijkerbroek te komen. Een broek die niet lekker zit beland onder op de stapel. Dat is toch zonde?

Ben je nou al een tijdje op zoek naar die ene perfect zittende spijkerbroek? Of ken je iemand die al lang op zoek is of zeker wel wat advies hierin kan gebruiken? Kom eens langs bij ons! Wij nemen de uitdaging graag aan 😉

Voor de perfecte jeans hoef je alleen maar te weten wáár je ‘m koopt..de rest doen wij!