De lente is officieel al een poosje begonnen maar wanneer kunnen we die korte broek nou aan? Vorig jaar herinneren we ons de lente door twee dingen: de eerste lockdown en het prachtige weer. Iets wat in schril contrast staat met deze lente.
Op een paar mooie dagen na hebben we niet veel gehad nog. Laten we hopen dat dat een mooie lange zomer beloofd, want wij zijn er helemaal klaar voor!

Ons korte broeken assortiment is behoorlijk divers dit jaar.
Vanzelfsprekend gaan wij altijd diep in de denim varianten. Van destroyed tot jogdenim, we hebben van alle smaken en merken wel wat hangen, zoals van Petrol, Cars, LTB en jack & Jones. Met name de jogdenims doen het al jaren erg goed. Er zit veel stretch in verwerkt waardoor deze superzacht aanvoelt en fijn zit.

Maar ook de chino short is niet meer weg te denken. Leuke prints en allerlei kleuren vullen het aanbod in chino shorts. Met name Tom Tailor heeft daar een zeer uitgebreide collectie in.
Ook hebben hun de collectie volledig afgestemd met shirts, blouses en polos om je outfit compleet te maken.

Waar we ook nog meer keus in hebben zijn de jogshorts. We zien dat easywear steeds populairder wordt. Steeds meer mensen kiezen voor makkelijk. Dat is waarschijnlijk het voordeel van het nieuwe thuiswerken 😉 Al tillen de modellen van Cars en Jack & Jones de jogging korte broek wel naar een hoger niveau.

En last but not least: de cargo shorts!
Veel mensen zien deze short als not-trendy. Maar als je een cargo combineert met een mooie polo of fris shirtje en een leuke korte sneaker of slipper maak je er in een handomdraai toch een hippe look van? Buiten dat heeft de cargo als groot voordeel dat deze praktisch en functioneel is. Want je hoeft niet na te denken waar je je sleutels of telefoon laat.

Benieuwd wat we zoal hebben? Scroll dan hier (of hier voor de plus size) voor wat inspiratie.

Dus heren, zien we jullie gauw?