Aankomende tijd vullen wij onze website met nieuwe items uit onze collectie. We beginnen bij onze kindercollectie. Vanzelfsprekend kunnen we niet alles onder de aandacht brengen, maar wellicht is het goed om te weten dat u gewoon onze winkels kunt bezoeken. Wij hanteren een maximum aantal klanten in de winkel om iedereen de ruimte te kunnen garanderen die nodig is. Verder volgen onze medewerkers alle richtlijnen van het RIVM op die noodzakelijk zijn om u zo veilig mogelijk te kunnen laten winkelen.
Als we dit samen doen is dat geen enkel probleem en bent u van harte welkom!

 

GIRLS
Hieronder (en boven) wat items uit de meisjes collectie.
We hebben wat trends uitgelicht die niet te missen zijn dit seizoen. Denk daarbij aan animalprints, broekjes met uitlopende pijp, variërend van jeans tot aan felle kleuren of strepen.
De collectie van Cars heeft daar goed op in gespeeld. Het ziet er kleurrijk uit en brengt een heel duidelijk beeld van wat er mode is op dit moment! Noem het stoer en hip! Een greep uit onze merken die wij verkopen zijn:
Cars Jeans, Blue Seven, Name it, LTB, Wild Ones, Levi’s en Dutch Jeans.

Ook hebben we een brede collectie korte broekjes voor meisjes! Leuke hotpantsjes zijn echt favoriet. In de loop der jaren is daar hard aan gewerkt om zo’n broekje met zó weinig stof zó gaaf te maken! Kantjes eraan, rafeltjes erop, gaten erin, streepjes of badges…alles is te koop.
Leuke shirtje erop die je kan knopen aan de zijkant en je outfit is af.

BOYS
Voor jongens hebben we natuurlijk ook wat grote trendy merkjes in huis. Denk daarbij aan Cars jeans, Petrol Industries, Name it, Dutch jeans, LTB, Levi’s en Jack & Jones.
Heel duidelijk bij de jongenscollectie zie je dat de grote merken nog altijd de logo tee’s voeren.


Verder zien we in de jongenscollectie lekker veel kleur! Eigenlijk kan je bij ons voor vrijwel alles terecht. We hebben een breed aanbod in korte broeken, zo ook van LTB die elk jaar toch altijd wel favoriet zijn. Er wordt veel gebruik gemaakt van zachte spijkerstoffen wat de boys “ relaxed” vinden zitten.
Ook kan je bij ons terecht voor zomerjacks, lange broeken, polo’s, hoodies voor de wat frissere dagen, zwembroeken en zelfs boxershorts.

Kortom van alles. Komt u naar de winkel om het zelf te zien?
En neemt u uw kind liever niet mee op dit moment? Geen probleem, wij begrijpen dat. Daarom is het goed om te weten dat u bij ons alles mag ruilen en retourneren. Ook als het afgeprijsd is. Zo heeft u de mogelijkheid om thuis op uw gemak te passen!