Zoals beloofd zullen wij elke week de website updaten met nieuwe items uit onze collecties.
Voor deze week brengen we de heren collectie onder de aandacht.
Ook dit jaar hebben we een opvallend groot aanbod aan korte broeken in alle soorten en maten. Moderne veelzijdige modellen tot aan actuele klassiekers, we hebben het allemaal.


Elk merk heeft zijn eigen topper in huis. Zo heeft Tom Tailor elk jaar weer chino shorts in de collectie waarvan wij de trots dragen deze in huis te hebben. Ze zijn in een scala aan trendy kleuren te verkrijgen en de collectie van Tom Tailor is er goed op afgestemd. Op een chino short kan alles. Of je er nou een blousje op draagt, een polo of gewoon een t-shirts het kan allemaal!

LTB Lance!!! Hij is er weer!
Al jaren dé jeans short van LTB. Elk jaar frissen ze de wassingen op maar aan de pasvorm doen ze niks! Houden zo, want aan deze korte broek mag je niks veranderen. De pasvorm is 5-pocket-style en regular te noemen. De Lance is uitgevoerd is allerlei denim varianten en kan daardoor met alles gecombineerd worden. Hoe makkelijk is dat..

Cars Jeans!! Wie kent ze niet, van sweatpants tot denimshorts, van bermuda tot cargo. We hebben het allemaal. De denimshorts zijn ook verkrijgbaar in diverse lengtes. Zo wil niet iedereen een te korte broek dragen. Cars heeft ook modellen die wat langer zijn richting de knie. Ook deze zijn in diverse wassingen te verkrijgen. De cargo’s daarentegen zijn qua uitvoering altijd al wat langer. Dit is gewoon een praktische korte broek. Immers alles past in die zijzakken 😉

Jack & Jones!
Dit fleurige beeldje wilde we je niet onthouden. Flowerprints doen het altijd goed. Als je dit zo ziet zeg wij: kom maar op met het zonnetje..

We verkopen nog veel meer merken voor heren natuurlijk. Zo hebben we een groot deel van de Petrol collectie al binnen, maar ook van Gabbiano hebben wij een leuke collectie hangen.
Voor meer inspiratie kan je je ook onze Instagram te volgen. Daar plaatsen wij ook 2x per week nieuwe items op.

Tot volgende week!