Eerder hebben wij jullie al een kijkje in de kinder en herencollectie geven, maar nu werd het tijd om te laten zien wat we voor de dames kunnen betekenen!

Van origine zijn wij eigenlijk een spijkerbroekenwinkel. Ons assortiment broeken is echt wel behoorlijk groot. Ook voor dames is de keuze reuze en daar zijn de afgelopen jaren behoorlijk wat merken aan toegevoegd waar wij helemaal achter staan.
Wij zien graag dat een goed zittende jeans zich onderscheidt van het gros en ook zeer geschikt is voor een bredere doelgroep.
Zo hebben wij het merk Red Button in onze collectie. Deze broeken sluiten wat hoger aan in de taille en geven wat meer ruimte op de bovenbeen. Immers niet elke vrouw voelt zich comfi in een skinny jeans. Het leuke aan Red Button is dat deze elke seizoen wel zijn modellen ververst. Ze passen zich gelijk aan, aan het modebeeld van dat seizoen. De wassingen variëren, de prints zijn steeds anders, maar ook kleine details zoals extra stikseltjes of ritsjes sieren deze broeken op.
Kortom voor €59.95 zijn dit fantastische broeken!
LTB molly is BACK!
Terug van weggeweest! Een hele poos heeft de Molly nauwelijks tot geen productie gekend. En dat was jammer, want dat was één van de damesjeans die echt wel bekendheid droeg.
Onze vreugde was groot toen LTB ons liet weten weer te gaan werken met de Molly.. zeg maar gerust; ” de koningin onder de low-waist jeans!
Voor wie nog altijd graag een lage jeans draagt is dit echt een aanrader. De brede band aan de bovenkant zorgt voor een mooi verloop op het lijf. Evenals dat deze zelden “kiert” aan de achterzijde.
Een mooi strak (opgerold) pijpje met een paar sneakers eronder maken deze jeans echt stoer!
LTB heeft natuurlijk niet alleen de Molly.. Dit merk staat voor ruige en stoere denims in alle soorten en maten. Van hotpants tot aan lange broek en alles wat daartussen valt 😉
De temperaturen lopen langzaam op!
Vanaf heden komen er weer steeds meer jurkjes aan! Leuk! Het doet je toch altijd denken aan een lekker zonnetje en het liefst een terrasje erbij.
Dat laatste zit er nog even niet in, maar hopelijk behoort dat straks weer tot de mogelijkheden.
We hebben de wat apartere jurkjes op de foto gezet. Maar er komt nog meer aan hoor.
En mocht het toch nog te fris zijn is dit heel leuk te combineren met een stoer spijkerjackje er overheen. Ook daar hebben we er genoeg van. Zowel in jeanskleur als ik het wit!
Als laatste nog wat inspiratie met wat tops in diverse stylen en kleuren voor betaalbare prijsjes. Eigenlijk van alles wat het altijd goed doet op elke jeans. Onze damesmerken zijn Only, Jacqueline de Yong, Elvira, LTB, Cup of Joe, Angels, Her, de Wild ones en Only Carmakoma (alleen verkrijgbaar in Leiderdorp, Katwijk en Wassenaar)
Wij verwachten binnenkort nog een damescollectie uit Italië.
Houdt onze social media kanalen in de gaten wanneer deze collectie in onze winkels te vinden zal zijn.
Vind u het leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe items die binnenkomen? Of doet u graag wat inspiratie op alvorens u gaat winkelen? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram. Daarop plaatsen wij zeer regelmatig nieuwe styles die bij ons verkrijgbaar zijn.