Merk in de spotlight: Jack & Jones

Regelmatig krijgen wij de vraag van klanten: sinds wanneer verkopen jullie Jack & Jones? Eerlijk gezegd verbaast ons dat want we hebben dit merk al heel wat jaren geleden opgenomen in onze collectie. Misschien is het daarom leuk om eens wat over dit merk te vertellen.. Waar staat Jack & Jones eigenlijk voor?

Jack & Jones is kwaliteitsfashion voor de moderne man. In 1990 begon het als een merk dat vooral gericht was op jeans. Daarbij liepen ze behoorlijk voorop innovatieve behandelingen en de “gedragen” designs. Daarmee hebben ze zich lang onderscheiden van de rest van het aanbod dat wij in de winkel hadden liggen.

In de beginjaren zorgde dat voor veel gefronste wenkbrauwen. Want zeg nou zelf, je koopt toch geen nieuwe jeans met “slijtplekken” of gaten erin? Daar heb je er al genoeg van in je kast. Je komt juist voor een nieuwe broek.

Het was dus even wennen maar uiteindelijk werd deze mode met open armen ontvangen en het is sindsdien niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Het merk Jack & Jones breidde zich in de loop der jaren uit naar zes verschillende submerken. Waarvan wij er twee in onze collectie voeren. Namelijk: Jack & Jones Core en Jack & Jones Originals.

De basis van Jack & Jones Originals zijn de jeans. De items uit deze collectie zijn verrijkt met unieke street culture elementen van hèt moment. Het is het urban DNA van een jeugdcultuur dat  vraagt om een creatieve en individualistische look. Originals zijn stijlen voor elke dag. Eenvoudig te dragen. Eenvoudig te combineren.

Jack & Jones Core is streetwear die zijn accenten en inspiratie uit de sportwereld haalt. Stoer, modern, eigentijds en casual zijn zomaar wat termen die Core vormgeven. Combinaties van sterke contrasten en prints vormen de basis van Core.

Hoewel de focus bij Jack & Jones ligt op de hoogwaardige stoffen en behandelingen, is het toch één van de scherpst geprijsde merken. Om een goede indruk te krijgen waar deze  twee collecties uit bestaan hebben we wat items voor je op een rijtje gezet.