Nu hebben we het echt allemaal!
Jack & Jones voor groot en klein.

Jack & Jones junior
Hierbij een preview van wat komen gaat.
De nieuwe hippe kledinglijn van Jack & Jones voor jongens.
Ze hebben de beste en meest populaire styles uitgekozen uit hun grote collectie en deze gemaakt in junior maten. Speciaal voor jongens die er goed en modieus uit willen zien.
Denk daarbij aan hoodies, stoere broeken, shirtjes, polo’s, vesten, sokken en ondergoed!

Ze zijn dan wel nieuw op de markt in het maken van kinderkleding, maar wij geloven echt dat dit grote merk weet wat ze doen. Er is nauw samengewerkt met experts om ervoor te zorgen dat deze jongenskledinglijn perfect past en voldoet aan de verwachtingen van stoere jongens. Stoer, cool, fris en on-trend! Uiteindelijk wil iedereen duurzame kleding wat als gegoten zit en extreem comfortabel is, zodat je makkelijk de dag op school doorkomt.Vanaf deze maand druppelt de collectie binnen in onze vestigingen. Kom een kijkje bij ons nemen naar deze nieuwe kindercollectie. Wij zijn er vrijwel zeker van dat je iets vindt waar je niet zonder kunt.

 

Modelabel Only introduceert Kids Only!
Een nieuw groot merk in fashionland voor meisjes! En wij hebben het!

Kids Only is een merk voor kleine fashionistas die graag opvallen in de menigte. Het label richt zich graag op kinderen die hun eigen mening mogen hebben van hun fashion moeders.
Kids Only is een weg ingeslagen waarin hun pijlen gericht zijn op trends en betaalbare fashion. Ze werken met materialen zoals; jersey, sweat, woven, outwear en natuurlijk denim. Alles met een coole twist in prints, details, materialen en stijlen.
De focus ligt vooral op het product, de trends, de kwaliteit en de prijs.

Dit nieuwe frisse betaalbare merk schittert vanaf eind januari in onze winkels.
Ook zo’n (klein)dochter die van leuke hippe kleding houdt en zich al bezighoudt met mode? Kom dan zeker de collectie bij ons bekijken.
Ze zal het vast geweldig vinden!!!