Hoe draag je een Levi’s t-shirt?

Het rode logo van Levi’s – ook wel bekend als de vleermuisvleugel – bestaat dit jaar precies 50 jaar en is nog steeds immens populair. Er zullen veel van jullie zijn die thuis een t-shirt met dit huismerk in de kast hebben hangen. Een klassieker die eigenlijk niet in een garderobe mag ontbreken! Maar hoe kun je dit t-shirt nou leuk stylen? Wij geven je graag een aantal tips!

Voor de jongens is dit eigenlijk niet zo moeilijk, gewoon aantrekken en klaar. Je kunt het shirt combineren met een mooie jeans en een paar leuke sneakers. Maar in de zomer kan hij ook prima boven een kleurige short, eventueel een denim jack erover voor de kou maakt het helemaal af.

Voor meisjes of jonge dames ligt het anders, want hoe draag je het dan? Naast dat je het shirt natuurlijk ook gewoon op een jeans kunt dragen is er nog een andere mogelijkheid. Namelijk  door gewoon het voorste deel van het t-shirt een randje in je broek stoppen en een stukje laten overbloezen. Dat geeft een hele andere twist aan datzelfde t-shirt.

Fashiontip

Wil je nou helemaal de laatste trend volgen? Dan draag je dit t-shirt in je high waist skinny jeans met een paar sneakers er onder. In de zomer kan dat natuurlijk een high waist jeans short zijn!

Wij zijn benieuwd hoe jij jouw Levi’s shirt draagt! Zet een foto van jezelf op Instagram of Facebook en tag ons hierin. Misschien plaatsen we jouw foto wel in onze wall of fame op Facebook!