De opkomst van Mavi jeans!

Een van de grote successen in de Turkse kledingbranche is de Mavi (kleur blauw in het Turks) jeans. De jeans wordt gemaakt door het Turkse bedrijf Erak dat op grote schaal spijkerbroeken produceert voor Westerse merken. Erak lanceerde Mavi 26 jaar geleden. Het merk groeide uit in 5 jaar tijd tot marktleider in Turkije en is sindsdien bezig aan een internationale opmars.

Zo ook in Nederland. En met gepaste trots kunnen wij vertellen dat deze jeans ook bij ons verkrijgbaar zijn. Ondanks dat wij een heel breed assortiment spijkerbroeken kunnen aanbieden onderscheidt Mavi zich zeker op een aantal punten. Wij hebben een zorgvuldige collectie uitgekozen waarvan wij vinden dat deze broeken een aanvulling zijn op de overige collectie. Wij hebben ons echt gericht op de herenjeans van Mavi met een comfortfit pasvorm en een slimfit pasvorm.

Mavi jeans sluit perfect aan

Vrijwel alle jeansstoffen van Mavi voelen heel zacht aan. Er zit stretch in verwerkt wat ertoe leidt dat je deze jeans minimaal 1 maat kleiner kan dragen. De boord rekt prima mee en daardoor sluit deze broek ook veel mooier aan achter op je been. Tevens zorgt stretch ervoor dat de hele broek volledig naar het lichaam gaat staan. Je voelt bij een Mavi jeans eigenlijk amper dat je een spijkerbroek aan hebt. Ze voelen heel luchtig en licht aan, iets wat het draagcomfort alleen maar ten goede komt.

Mavi pasvorm MarcusIets zwaardere bovenbenen? Geen probleem!

Voor heren met wat zwaardere bovenbenen is het model Marcus uitermate geschikt. Deze biedt wat meer ruimte op de bovenbenen zonder dat de pijp heel wijd wordt aan de onderkant. De Marcus zet zich een beetje af tegen het skinny modebeeld door toch wat rechter en nonchalanter te blijven, zonder ‘wijd’ genoemd te hoeven worden. Echt perfect voor de heren voor wie het allemaal niet zo strak hoeft. De Marcus hebben wij in diverse kleurwassingen liggen. Van diep donkerblauw tot een wat ruigere afgewassen jeans voor wie het wat stoerder mag.

Wil je een slanke pasvorm? Ook dat kan!

De Jake sluit meer aan en gaat meer richting een skinnyfit pasvorm. Maar voor wie dat net te strak vindt is een maatje groter dragen een prima oplossing. Daarmee behoud je toch de slanke pasvorm die mooi de benen stroomlijnt.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van deze Mavi modellen? Kom gerust naar één van onze winkels en laat je adviseren. De kans is erg groot dat dit jouw nieuwe merk wordt!