De nieuwe jeans collectie van het denim label C.O.J in nu verkrijgbaar bij ons!
Heerlijk, al die nieuwe frisse modellen weer van Cup of Joe! Dit seizoen is de variatie behoorlijk divers, want het aanbod gaat van skinny high waist naar een echte destroyed mom broek. Hoe gaaf!?

C.O.J Sophia
Al jaar en dag is de Sophia van COJ wel een topper qua skinny jeans. De slanke pasvorm van deze broek in combinatie met een hoge taille en veel stretch maakt dit wel een favoriete broek van veel dames. Een mooie broekje die bij vele als gegoten zit. Ook qua kleur aanbod mogen we niet klagen, want deze ligt maar liefst in 6 kleuren vertegenwoordigd in onze winkels.

C.O.J Hannah
Deze dames straight fit jeans van Cup of Joe doet zijn pasvorm echt eer aan. Dit is met recht een jeans met een rechte pijp te noemen. Je ziet steeds meer dat er behoefte is aan broeken die niet meer zo strak zitten. De Hannah is verkrijgbaar is diverse jeans kleuren.
Benieuwd hoe een rechte pijp bij je staat? Kom het gerust een keertje passen bij ons 😉

C.O.J. Laura
Deze flared pijp zie je overal op straat! Herkenbaar uit het verleden in een modern jasje.
Het is natuurlijk niet die dezelfde broek als in de jaren 70. De Laura heeft net zoveel stretch als de skinny jeans van C.O.J. en zit dus heerlijk. We hebben ook deze jeans in verschillende lengtes, dus lange benen zijn geen must!

C.O.J Lynn
Deze mom jeans moet eigenlijk bij elke modieuze vrouw in de kast hangen. De baggy pasvorm kan je op verschillende manieren combineren. Denk daarbij aan een big sweat of oversized blouse. Maar ook een strakke top die je erin draagt is super cool. De wassingen van deze jeans zijn lekker ruig en stoer. Echt iets voor de stoere vrouwen!

C.O.J Mila jogging
Leuke veelzijdige broek van joggingstof met een trekkoord in de band. Hij is een stuk hipper dan een doorsnee joggingbroek. Een paar leuke sneakers eronder met een makkelijk shirt erop en je kan zo de deur uit!

Heerlijk om zo’n broek erbij te hebben voor de makkelijke dagen toch?
Nieuwsgierig geworden naar dit merk?
Kom gerust naar een van onze winkels om zelf te ervaren of hier wat voor je bij zit.
(Niet elke winkel van ons heeft het complete aanbod in huis i.v.m. de grootte van de winkel)