Dit jaar hebben we speciaal voor onze mannen ter inspiratie wat feestoutfits op de foto gezet. We hebben gekozen voor klassieke uitstralingen maar ook een geklede casual look die moeiteloos door gedragen kan worden.

Om te beginnen deze Black & White set. De kleurstelling is klassiek te noemen maar toch met een moderne twist. Met deze combi zit je altijd goed. Een mooie zwarte dun gebreide trui met een wit blousje eronder. Wij hebben op de foto gekozen om deze op een krijtstreep broek te laten zien zodat de combinatie een geklede uitstraling heeft. Maar je kan dit natuurlijk ook dragen op een grijs afgewassen jeans.

Gilets zijn weer helemaal terug!
Een gilet kan vandaag de dag gewoon op een jeans gedragen worden. Dat maakt het stoer en een tikkie sjiek tegelijk. Het heeft wel wat. We hebben diverse soorten gilets in de collectie en vele blouses die je daaronder kan dragen. Op de foto’s laten we 2 styles zien daarin. De casual style met het steenrode blousje van Tom Tailor komt heel mooi uit op een grijsafgewassen jeans van Cars.


Mag het wat gekleder zijn dan is het witte blousje met giletje echt een aanrader.

Icons!
Deze trui vonden wij heel sprekend met een zwart blousje eronder. Leuk in de kleur rood, dat past goed bij de feestdagen. Wij hebben deze gefotografeerd op een zwarte broek voor de gelegenheid. Maar deze combinatie kan je natuurlijk ook dragen op een jeans.

Of wat dacht je van een mooi blousje op een jeans? Deze blouse van Twinlife bijvoorbeeld heeft niets meer nodig. Mooie pasvorm en leuk op elke broek of jeans. We hebben nog veel meer blousjes met mooie prints in onze collectie. Ook van verschillende merken zoals Lerros, Petrol, Tom Tailor, Jack & Jones, No Excess en Its Noize. Ook hebben wij deze doorgaans in de maten S t/m 4XL. Dus de keuze is reuze bij ons!

Voel je je wat meer comfortabel met een vest en blouse? Dan kunnen we je daar ook aan helpen natuurlijk. Op de foto hebben we een effen zwarte blouse van Cars gecombineerd met een grijs vest van Tom Tailor. Ziet er netjes uit! En erg leuk op een grijs afgewassen jeans.

Vanzelfsprekend zijn dit maar voorbeelden om wat inspiratie op te doen. Veel mannen weten nooit zo goed wat ze aan moeten trekken met deze speciale dagen. Wat wij veel op de werkvloer horen is dat het voor de meeste mannen zo comfortabel mogelijk moet zijn. En dat ze het makkelijk vinden als iets na de feestdagen ook nog gedragen kan worden.

Onze winkels zijn allemaal uitgerust met casual outfits die leuk zijn voor de feestdagen maar ook buiten alle feestdagen om.
Kom een dezer dagen eens een kijkje nemen bij een van onze vestigingen. En laat je gerust adviseren door ons team. Wij vinden het erg leuk om je in het nieuw te steken!

Onze Sale is trouwens begonnen. Shoppen met korting maakt het nog leuker toch?

Alvast fijne feestdagen toegewenst.